Termeni si Conditii

Casa incepe cu o ușă

Acest site apartine firmei Varpdoors srl inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/20751/2017, cod unic de identificare RO38620417, adresa: Strada Almasul Mic nr.13, Mansarda, bloc 11, sc.2, ap.M4, sector 4, Bucuresti, IBAN: RO68BTRLRONCRT0427074301, Banca Transilvania, sector 4 avand ca administrator pe dl. ANDRIAN RUSNAC, telefon 0724.904.004, email: vanzari@varpdoors.ro

Accesand acest site sunteti de acord cu urmatoarele

Conditii de utilizare:

– Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul Varpdoors SRL sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si Varpdoors SRL.

– Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si Varpdoors SRL.

– Acest site comercializeaza usi de interior. Serviciile se presteaza conform unui contract de prestari servicii intre parti.

– Continutul site-ului Varpdoors SRL este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal Varpdoors SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia sunt interzise. Varpdoors SRL are dreptul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Partea a 2-a

– Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea Varpdoors SRL. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.

– Varpdoors SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de la site-ul companiei Varpdoors SRL.

– Varpdoors SRL garanteaza ca utilizarea de catre clienti a acestui site va fi confidentiala. Orice informatii sau date transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului Varpdoors SRL sunt considerate confidentiale. Nicio informatie despe utilizatorii site-ului Varpdoors SRL nu va fi transmisa tertilor cu exceptia autoritatilor in cazuri legale.

– Produsele si serviciile prezentate in acest site sunt valabile numai pentru Varpdoors SRL.

Politica de Retur

Pentru a returna produse va rugam sa urmati pasii de mai jos:

1. Cititi termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele.

2. Trimiteti un email la vanzari@varpdoors.ro cu motivul pentru care cereti returul si asteptati sa fiti contactat de noi.

3. Daca ati primit confirmarea ca indepliniti conditiile de retur va rugam sa trimiteti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de noi.

4. Notati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul facturii iar apoi trimiteti-ne numarul de AWB si firma de curierat cu care ati expediat produsele la adresa de email vanzari@varpdoors.ro. Coletele care nu au trecut pe AWB numarul facturii, cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu ramburs nu vor fi receptionate!

5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate veti fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri. In cazul in care ati ridicat personal de la sediul nostru produsul/produsele este necesar sa puneti in colet si bonul fiscal primit.

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract. El nu este nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora. Acest lucru este diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

DE RETINUT!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat. Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la sediul nostru).

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA). Suma va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la curier. Acest lucru se face in prezenta curierului. Cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa de email vanzari@varpdoors.ro

– Varpdoors SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

– Varpdoors SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.

Sugestii si Reclamatii

Pentru orice sugestie sau reclamatie va rugam sa trimiteti un email la vanzari@varpdoors.ro specificand numele, telefon/email, sugestia/reclamatia si asteptarile pe care le aveti de la noi. Va vom contacta cat se poate de repede!

Zurückrufen

Experții noștri vă
vor contacta în curând

Trimite
×
Call